Advokat kostnad

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa dig med eller hur mycket en advokat inom migrationsrätt kostar? Kontakta oss redan idag.

Gratis juridisk rådgivning

Ta kontakt för ett kostnadsfritt möte  * Vi delar inte din information.

  Om du vill veta mer om vår advokatkostnad eller vad vi kan hjälpa dig med behöver du bara fylla i formuläret för en kostnadsfri rådgivning. Vi erbjuder Advokat migrationsrätt till förmånliga priser som alla kan ha råd med.

  Vilken kostnad du betalar för en advokat beror helt på vilken typ av jurist du behöver anlita. När det gäller advokatkostnad brottmål, det vill säga om någon har blivit utsatt eller misstänkt för brott, gäller speciella regler. Har du blivit tilldelad en offentlig försvarare betalas denna enligt rättshjälpstaxan, annars ligger advokat priser mellan 1000 – 5000 kr per timme.

  Anledningen till att priserna varierar är på grund utav att det inte finns någon standardiserad prislista utan advokaten brukar väga in olika faktorer. Bland annat hur komplicerat målet är och hur lång tid ärendet kan beräknas ta. Men enligt god advokatsed skall arvordet alltid vara skäligt.

  Vad våra klienter tycker om migrationsrätt.nu

  Omdömen om gratis juridisk rådgivning

  Helt suveräna! Väldigt snabb hjälp från kunnig personal. De hjälpte med svar på alla sorters frågor och förklarade på ett utförligt och enkelt sätt. Från och med nu kommer jag inte fråga någon annan.
  Johan Stensson
  Gratis rådgivning
  Vi fick stöd när vi som mest behövde det. Vi förlorade båda våra föräldrar på kort tid , så vi vände oss till migrationsrätt.nu som ställde upp som hjälp genom hela processen.
  Lena Grundell
  Dödsbo
  Jag hade problem att få mitt svenska medborgarskap trots att jag hade bott i Sverige i 5 år. Migrationsrätt.nu hjälpe mig, och nu är jag svensk medborgare.
  Tack!
  Christian Ørjensen
  Svenskt medborgarskap

  Vi hjälper alla som är i behov av advokater

  Kontakta oss om behöver hjälp med juridiska frågor

  Till skillnad från många andra har vi en väldigt låg advokat kostnad per timme. Det är främst för att vi anser att alla som behöver, skall kunna få hjälp oavsett ärendets karaktär eller omfång. Därför har vi valt att ta mindre arvorden och även erbjuda gratis juridisk rådgivning till alla som behöver det. Därför skall du alltid i första hand kontakta oss innan du anlitar andra juristföretag.