Hoppa till innehåll

Om oss

Rättvisa

Vi är din advokatbyrå Stockholm

Vi är en erkänd advokatbyrå i Stockholm som främst fokuserar på migrationsrätt. Du som har sökt asyl i Sverige kan med vår hjälp få det stöd du behöver under hela processen. Hos oss är du i goda händer.

Under våra år som aktiva har vi hjälpt personer från olika bakgrunder med sin asylprocess i Sverige. Om du väljer att kontakta oss blir du tilldelad en Advokat migrationsrätt som går igenom ditt ärende. Vi håller oss ständigt uppdaterade på lagar och regler inom asylrätten för att kunna hjälpa våra klienter på bästa sätt. Du ska inte behöva känna någon stress under din ansökan.

Välkommen för en första rådgivning

Kontakta oss redan idag

Ska du eller någon närstående söka asyl i Sverige och behöver hjälp från en advokat? Vi står redo att hjälpa!

gratis rådgivning
våra advokater

Advokater som gör det lilla extra

Vi finns där för dig

När du söker en advokatbrå specilicerad på migrationsrätt i Stockholm är vi det självklara valet. Våra advokater kommer göra allt för att du ska få rätt i ditt ärende. Vi anser att alla asylsökande förtjänar stöd och att bli behandlade på ett humant och rättvist sätt. Där kan vår advokatbyrå i Stockholm bidra med trygghet och kompetens. Det spelar ingen roll hur långt du har kommit i din ansökningsprocess. Du kan alltid räkna med att få ett fullgott bemötande från oss. Tillsammans står vi upp för asylrätten.

Vi företräder personer från olika bakgrund

Under våra år som aktiva har vi företrätt en rad olika personer från olika bakgrunder. Det gör att vi är redo för det mesta. Vi backar aldrig från ett ärende hur komplicerat det än må vara. Tvärtom ser vi det som en rolig utmaning. Vi vill vara en advokatfirmai Stockholm som du kan lita på i alla lägen. Tveka inte att höra av dig om du behöver rådgivning eller en advokat.

Advokatbyrå Stockholm med goda referenser

Vi kan redovisa resultat

Den här webbsidan använder kakor för en bättre användarupplevelse.