Hoppa till innehåll

Juridisk rådgivning

gratis juridisk rådgivning

Inledande gratis juridisk rådgivning inom migrationsrätt

Behöver du juristrådgivning inom migrationsrätt eller familjerätt? Vi är specialister på privatjuridik och täcker allt från skilsmässor och vårdnadstvister till asylrätt och uppehållstillstånd. Ända sedan starten 2002 har migrationsrätt.nu representerat klienter från hela Sverige och är idag en av Sveriges bästa privatjuridiska byråer inom migrations-och familjerätt. Boka en gratis rådgivning idag!

Genom att få gratis juridisk rådgivning kan vi tillsammans få en bättre bild över vad vi behöver i just ditt fall. Även om du väljer att gå vidare med processen själv är det viktigt att du följer de råd och riktlinjer som du fick av våra jurister vid mötet.

Kontakta oss idag för juridisk rådgivning i Stockholm, Uppsala eller Göteborg. Oavsett var i landet du befinner dig kan du anlita oss och få en kostnadsfri rådgivning.

advokat signerar dokument

Alltid svar inom 24 timmar

När du bokar in en gratis juridisk rådgivning återkommer vi alltid inom 24 timmar. Ärenden av denna vikt kan inte vänta och därför är det viktigt att du får tala med någon så fort som möjligt. Vi ser även till dina behov och finns som stöd under hela processen.

Boka kostnadsfri rådgivning idag!

Boka in ett möte redan idag för juridisk rådgivning helt utan kostnad!

Boka ett gratis möte med någon av våra medarbetare. Behöver du hjälp med ett ärende inom migrationsrätt eller familjerätt bör du kontakta oss omedelbart. Efter att du har bokat ett möte kommer vi ge dig råd och tips om hur du skall gå tillväga. Vi ger dig även stöd och engagerar oss genom hela processen så fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort med en tid för mötet.

professionell rådgivning

Ta hjälp från advokater med expertkunskaper inom migrationsrätt

Vi har stor erfarenhet av ärenden inom migrationsrätt och familjerätt. Varje dag hjälper vi personer med olika ärenden och erbjuder även juridisk rådgivning inom dessa frågor.

Vi kan hjälpa dig om du vill: få ett uppehållstillstånd, förlänga ditt nuvarande tillstånd, söka asyl för en familjemedlem, få hjälp med vårdnadstvist eller bodelning.

Alla ärenden är olika och vi ser till att ge dig den bästa hjälpen du kan få i just ditt ärende. Oavsett var i Sverige du befinner dig kan du vända dig till oss för hjälp. Våra medarbetare är både kunniga och välutbildade inom migrationsrätt.

Vill du få gratis juridisk rådgivning? Då skall du kontakta oss redan idag. Vi finns här för dig!

Omdömen från klienter vi har hjälpt

Omdömen om vår juridiska rådgivning

När jag och min man skilde oss hamnade vi i en tvist om vem som skulle få vad i bodelningen. Tack vare migrationsrätt.nu kunde vi till slut enas om vem som fick vad. Det hela gick väldigt smidigt och var värt varenda öre.
Johanna Eriksson
Bodelning
Jag kontaktade migrationsrätt.nu för en inledande gratis rådgivning. Helt ärligt trodde jag inte att de skulle vara så professionella och duktiga som de är. De gav mig utmärkta råd hur jag skulle gå vidare i min process och hjälpte mig genom hela ärendet. Idag har jag uppehållstillstånd tack vare dem.
Muhammad Ahmed
Gratis rådgivning
Jag kom som ensam flykting till Sverige men hade fru och barn i hemlandet. Jag kontaktade migrationsrätt.nu som hjälpe min familj att få asyl i Sverige. Idag lever vi ett tryggt och lugnt liv tillsammans här tack vare hjälpen vi fick.
Nasir Şimşek
Asyl för familjen

Prova på - gratis juridisk rådgivning

Boka möte redan idag

Behöver du en kunnig Advokat migrationsrätt kan du vända dig till oss. Vi erbjuder alltid en inledande gratis rådgivning och alla våra medarbetare finns här för dig.

Oavsett ärendets omfattning eller karaktär ser vi till att du alltid får bästa möjliga hjälp genom hela processen hur lång tid det än kan ta.

Passa på att få gratis juridisk rådgivning inom allt som gäller både familjerätt och migrationsrätt. Inget ärende är för stort eller för litet för att vi skall hjälpa just dig. Behöver du en kunnig advokat som specialiserar sig på ärenden inom migrationsrätt kontakta oss idag. Vi hjälper både dig och din familj.

Den här webbsidan använder kakor för en bättre användarupplevelse.