Asylrätt

Asylrätt

Anlita en asylrätt advokat

Om du behöver en advokat inom asylrätt i Göteborg, Malmö eller Stockholm bör du kontakta oss omedelbart. Vi hjälper dagligen asylsökande med deras ärenden oavsett var i landet du bor. Nöj dig inte med första bästa utan anlita oss som vet vad vi gör. Vi erbjuder dessutom gratis juridisk rådgivning.

Som asylsökande har du vissa rättigheter i Sverige. Men du bör kontakta oss så fort som möjligt då det du uppger i början kommer att påverka hela utredningen. Du har alltid rätt till en offentlig försvarare och därför skall du anlita en asylrätt advokat från oss.

Kontakta oss idag för juridisk rådgivning i Stockholm, Uppsala eller Göteborg. Oavsett var i landet du befinner dig kan du anlita oss och få en kostnadsfri rådgivning.

offentlig försvarare

Vi ger dig stöd under hela processen

Våra medarbetare kommer ge dig stöd och råd under hela processen samt finns där vid din sida. Ingen skall behöva gå igenom ett asylprocess på egen hand. Oavsett om det gäller dig eller din familjemedlem ger vi alltid vårt yttersta för att hjälpa. Vi har lång erfarenhet av asylrätt i Sverige.

Boka en gratis juridisk rådgivning

Har du asylrätt i Sverige?

Som flykting eller om du är förföljd, riskerar förföljelse eller omänsklig behandling i ditt hemland kan du ansöka om asyl i Sverige. Det finns olika sätt som du kan ansöka om asylrätt i Sverige. Antingen kan du lämna in ansökan hos Migrationsverket eller direkt till polisen när du reser in i landet. Vi som advokatbyrå kan hjälpa dig med ansökan och du har rätt till ett offentligt biträde från början till slut

Välutbildade och erfarna advokater

Alla våra advokater och jurister är inte bara välutbildade, utan de har även lång, gedigen erfarenhet av migrations-, brott- och familjerätt.

Vi tar oss an alla fall och ärenden oavsett ärendets karaktär och omfattning. Vi finns här för att hjälpa dig!

Det räcker inte med att ha välutbildade advokater utan de måste ha tidigare erfarenhet av olika ärenden. Då varje person som ansöker om asyl har olika anledningar till att söka, är inget ärende det andra likt. Därför skall du alltid anlita oss som har gedigen och kvalificerad erfarenhet av migrationsrätt.

Hos oss kan du alltid anlita både offentlig och privat asylrätt advokat, och vi finns här för att hjälpa dig!

Personer vi har hjälpt

Omdömen om hjälp med frågor rörande asylrätt

När jag och min familj var tvungna att fly hemlandet kom vi till Sverige. Vi visste inte hur man skulle ansöka om asyl men fick hjälp av migrationsrätt.nu. Idag rekommenderar vi dem till alla vi känner oavsett vad det gäller.
Hussein Abdullah
Asyl i Sverige
Jag behövde hjälp med att skaffa ett arbetstillstånd så jag vände mig till migrationsrätt.nu. De erbjöd gratis rådgivning och efter vårt första möte visste jag hur jag skulle gå tillväga. De erbjöd även att hjälpa mig, men jag provade själv och det gick utmärkt på grund av deras råd.
Goran Pereziç
Arbetstillstånd
När jag först kom till Sverige visste jag ingenting. Migrationsrätt.nu hade en representant på plats i flyktingförläggningen som hjälpte både mig och andra med alla ansökningar. De representerade oss även i rätten och hjälpte många av oss att få asyl i Sverige.
Ali El-Batal
Asyl

Du har alltid rätt till en asylrätt advokat, både offentlig och privat.

Erfarna och kunniga asylrätts advokater

En Advokat migrationsrätt skall inte bara vara kunnig och erfaren, utan måste även vara lyhörd för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

När du anlitar migrationsrätt.nu vet du att vi alltid kommer göra allt i vår makt för att hjälpa dig igenom hela processen från början till slut.

När du behöver söka asyl eller behöver hjälp inom asylrätt ställer vi alltid upp. Vi kan representera dig både som offentligt eller privat ombud. Du säger bara till Migrationsverket att du vill ha migrationsrätt.nu som representant och då tar vi över ärendet och ser till ditt bästa. Vi hjälper dagligen personer att få asyl i Sverige.