Hoppa till innehåll

Tjänster

Olika tjänster inom migrationsrätt

vi finns där

Juridisk rådgivning

Vi fokuserar på juridisk rådgivning och då främst inom migrationsrätt. Alla människor vare sig, oavsett vilket land de är medboargare i, har rätt att få veta sina rättigheter. Vi ger dig all information du behöver oavsett vad ditt ärende gäller.

Asylrätt

Stöd i en utsatt situation

Alla som söker asyl befinner sig i ett utsatt läge. Vi värnar din asylrätt och ser till att ditt ärende hanteras korrekt. 

Läs mer om asylrätt

asylsökande
familjerätt och asyl

Familjerätt

Om du vill ta hit din familj från utlandet måste du göra en ansökan hos Migrationsverket. Vi hanterar samtliga ärenden inom familjerätt och ser till att ärendet prövas enligt de lagar som gäller i Sverige.

Läs mer om familjerätt

Kostnadsfri rådgivning

Så tycker våra klienter

Omdömen om vår advokatfirma Stockholm

Jag ville ha hjälp att få hit resten av min familj och vände mig till advokatfirman för juridisk rådgivning. De kunde ge mig alla svar jag behövde och jag kunde gå vidare med mitt ärende.
Said T.
Juridisk rådgivning
Jag representerar två klienter på ett asylboende och ville se till att deras asylansökan gick rätt till. Därför vände jag mig till advokatbyrån. De är mycket skickliga och jag är väldigt nöjd med vårt samarbete.
Gunilla Persson
Asylrätt
Jag ville ha hjälp när min filippinska fru och vår son skulle komma till Sverige. Advokatfirman migrarationsrätt.nu hjälpte mig med min ansökan och såg till att allt var i sin ordning.
Fredrik S.
Familjerätt

Välutbildade advokater

Vi kan svenska lagarna och reglerna

Den här webbsidan använder kakor för en bättre användarupplevelse.